Over Skinnovations

Permanente make up kan een groot verschil maken

Echte schoonheid zit van binnen , maar veel vrouwen zouden er niet voor kiezen zonder make up de straat op te gaan.We willen graag mooie gevormde of volle wenkbrauwen , dit kan verkregen worden door de hairstroke of powder techniek. Immers niet iedereen beschikt over mooie volle wenkbrauwen . Ook kan er oorzaak zijn voor verminderde haargroei bv door Alopecia, Trichotillomanie ,ouderdom  of bv stress ........ Ook littekens kunnen met deze methode perfect gecamoufleerd worden.

Laat u adviseren door Mijke om te kijken wat pmu voor u kan betekenen...

Pigmentkennis

De kwaliteit van het pigment staat hier voorop, daarnaast is het belangrijk om te weten wat een kleur doet bij verschillende huidtypes. Door mijn opgedane kennis kan u goed adviseren over de juiste kleur keuze.Ik werk met La Bina en NPM, dit zijn beide grote merken in de branche, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit.Deze pigmenten zijn EU gekeurd en hypoallergeen, want alleen het beste is goed genoeg!

Vakwerk

Iedereen is anders  en heeft dus een eigen vorm van wenkbrauwen. Het mooiste word permanente make up als we uw eigen schoonheid accentueren. Er wordt vaak gewerkt met donkere kleuren, maar mijn streven is zo natuurlijk mogelijk, net dat beetje extra geven om elke dag weer voor de dag te komen...... We werken met de modernste technieken, deskundigheid, oog voor perfectie en de nieuwste computer gestuurde apparatuur is uw garantie voor kwaliteit.

Pigmenten

Skinnovations by Mijke werkt alleen met zeer kwalitatieve apparatuur en met de hoogwaardige pigmenten . EU gekeurd en absoluut hyperallergeen. Deze pigmenten bezitten de kwaliteit dat ze hun kleur behouden terwijl ze met de tijd vervagen,maar niet verkleuren . Door het ruime assortiment kleurpigmenten die ook onderling gemengd kunnen worden, zijn vrijwel alle kleuren Permanente Make Up mogelijk. Van blond tot midden bruin naar donkerbruin .Dit gaat uiteraard in overleg met u als klant.

Gratis vrijblijvendgespek

Wil je nog geen behandeling inplannen omdat je twijfelt of wil je gewoon eerst meer weten, maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kan ik wat meer uitleggen over de behandeling en kunnen we kijken naar welke kleuren geschikt zijn voor jou.

GGD-vergunning

Vanzelfsprekend is de praktijk GGD gekeurd. En ben ben ik in het bezit van de GGD-vergunning wat inhoudt dat er veilig en hygiënisch gewerkt wordt, precies volgens de richtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid opgesteld in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Zonder deze vergunning mag men absoluut geen Permanente Make Up zetten