content image

Huidherstel.

                                                                             SKIN CHALLENGE

In juli 2017 heb ik mijn presentatie over de door mij opgezette Skin Challenge gehouden, hoe komt het dat na het verzorgen van mijn huid met diverse schoonheidsmerken de huid nog steeds onrustig, rood of vervuild is? Dit kan ik zien met de huidscan, deze laat me precies zien in welke toestand de huid op dat moment is. "meten is weten". Kom langs en maak kennis met mijn manier van werken, mijn kennis en ervaring. 

Steeds zal er worden gekeken met de huidcamera om te monitoren waar de huid het meeste behoefte aan heeft. De huid is een levend orgaan en is altijd in beweging. Daarom bij ons geen standaard behandeling, maar juist een behandeling op maat. Zo ondersteunen we de huid en maken we de opperhuid sterker, vrije radicalen krijgen zo geen kans, problemen worden aan de kaak gesteld en de huidbarriere zal versterken.Geen 20 verschillende behandelingen, maar gewoon de juiste aanpak!

Hieronder enkele startersbehandelingen, twijfel niet en kom langs voor deze huidscan.

 

Basic treatment

Elke behandeling start met een huidscan, produkten worden direct voor u samengesteld, incl ontspanningsmassage.

47,00

Bindweefsel treatment

Elke behandeling start met een huidscan, produkten worden direct voor u samengesteld. daarnaast zult u ondervinden hoe uw huid weer tot actie gezet aangezet word en weer actief zal zijn.Gezonde doorbloeding, echt huidherstel en huidverjonging ten top!

55,00

Best-treatment

Elke behandeling start met een huidscan, produkten worden direct voor u samengesteld. De juiste mix van vitamines voor u geprepareerd en ingezet d.m.v. een byzonder masker die werkstoffen de huid inperst. Afsluitend met bindweefsel/ ontspanningsmassage naar keuze.

60,00

Rug en nekmassage     30 min.         

Deze massage is alles omvattend!

We starten met  bindweefselmassage, deze heft verklevingen op en stimuleert de doorbloeding. Daarnaast gaan we verder met een korte ontspanningsmassage en sluiten af met de G5, deze laatste heeft een therapeutische werking.

Door de trillende of schuddende beweging stimuleer je de doorbloeding en afvoer van afvalstoffen. Daarnaast heeft het lichaamsmassageapparaat ook een zeer relaxte en ontspannende werking. 

30,00

Harsen bovenlip , kin / epileren  / verven van wenkbrauwen of wimpers per onderdeel                       

9,50