Injectables

Gezichtsbehandelingen

U eet gezond en beweegt voldoende. Maar had u er toch wel wat meer ontspannen en fris uit willen zien? Hebt u ooit de wens gehad om een cosmetische/esthetische behandeling te ondergaan , maar was de gelegenheid er niet voor? Nu wel! We hebben namelijk sinds kort de beschikking over een esthetisch arts, drs. Rishi Madari. Die komt samen met u tot een professioneel behandelplan, waardoor u er frisser en meer ontspannen uitziet, maar dan wel natuurgetrouw.

Hyaluronzuur-filler

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof dat mede-verantwoordelijk is voor een gezond huid. Deze stof wordt in bewerkte vorm, als een gel, in de huid geinjecteerd om plooien en fijne rimpels in het gezicht veel minder zichtbaar te maken. De behandeling duurt ongeveer een half uur. De gel wordt niet hard, maar blijft onder de huid zitten en neemt daar de eigenschappen van de huid aan. Het effect blijft 6 – 12 maanden en kan daarna worden herhaald.

Wat kan er behandeld worden met een filler? • De neuslippenplooi: de lijn die van de neus naar de mondhoeken loopt. • Marionetlijnen: de lijn die vanaf uw mondhoeken naar beneden loopt • Diepe voorhoofdsrimpels • Fijne lijnen in het gezicht: op de wangen of rokerslijnen • Mondhoeklift • Lipvergroting • Wallen • Accentueren van de liplijn

Botulinetoxine-A (Botox®/Bocouture®/Azzalure®)

Gedurende ons leven, trekken onze gezichtspieren heel vaak samen om voor mimiek te zorgen. De huid vouwt altijd mee en op den duur blijven de vouwlijnen wat prominenter zichtbaar. Botox is een spierverslapper die deze spieren gedeeltelijk stil legt en de huid die daarbij hoort vlak houdt. Het effect treedt een week na behandeling in en blijft 3 – 4 maanden. Dit is ook preventief te gebruiken tegen het onstaan van overmatige rimpels.

Wat kan er behandeld worden met botulinetoxine? • kraaienpootjes • frons • voorhoofdsrimpels • kin-rimpels • migraine • overmatig zweten

PDO Draadlift

Dit is een veilig alternatief voor de facelift en dient voor een strakkere kaaklijn, tegen een diepe neus-lippen-plooi of tegen slappe gezichtshuid (wallen/wang/kin). Hierbij worden oplosbare draden onder de huid gebracht zonder dat er een snee aan te pas komt. Deze draden lossen op en er blijft lichaamseigen collageen achter. Alles gebeurt onder sterile omstandigheden en verdoving voor een effect van ongeveer 2 jaar.

Platelet Rich Plasma (Vampire Facelift)

Platelet Rich Plasma (PRP) is een huidverjongende behandeling. Daardoor is het uitermate geschikt voor volumeherstel van de huid en de behandeling van fijne rimpels. Voor deze behandeling worden er enkele buisjes bloed van u afgenomen en bewerkt. Hieruit wordt er plasma verkregen en dit wordt met vele kleine prikjes net onder de huid geïnjecteerd. Dit plasma heeft een hoge concentratie aan groeifactoren, hetgeen collageenaanmaak en celregeneratie stimuleert. Angezien de cellen tijd nodig hebben om hierop te reageren kan het 6 tot 10 weken duren alvorens het resultaat te zien. Het is verstandig om de behandeling in het eerste jaar 3 keer te doen met maximaal 2,5 maand ertussen. Daarna is eens per jaar aanbevolen voor het onderhouden van het effect. Het effect hiervan is dat de huid steviger en gladder wordt. Een combinatie met hyauloronzuur is mogelijk voor extra hydratatie en voeding van de huid. Deze behandeling kan uitgevoerd worden op meerdere gebieden van de huid om de conditie te verbeteren, zoals het gezicht, decolleté en handen.

Risico’s en complicaties.

De behandelingen worden met de grootste zorg verricht om zo min mogelijk pijn of trauma aan de huid te geven. Daar stemmen wij onze technieken en materialen op af. Desondanks blijft het een ingreep waar het lichaam altijd op reageert. Het is dan ook gebruikelijk dat er na de behandeling lichte zwelling, branderigheid/trekkerigheid van de huid, jeuk of een blauwe plek optreedt. Meestal trekt dit dezelfde dag nog weg, maar soms houdt dit enkele dagen tot een week aan. In een enkel geval ontstaat er een kleine bloeduitstorting, maar daar weet onze arts raad mee. In het geval van de PDO draadlift kan de mimiek in het gezicht (lachen) de eerste dagen lichte pijn geven en is er een trekkend gevoel in het gezicht.

De PRP behandelingen geven tot twee weken blauwe plekken op de behandelde plek, aangezien er veel kleine injecties worden uitgevoerd. Ook dit trekt weer vanzelf weg. Behandeling met hyaluronzuur is zeer veilig, slechts 0,1% van de behandelde mensen reageert allergisch op dit product. Bij botox zijn er geen nadelige allergische reacties te verwachten. In alle gevallen is het van groot belang om uw volledige medische situatie aan de arts kenbaar te maken om onnodige risico’s te vermijden. 

Under construction

Prijsindicaties

Esthetisch Consult Wordt verrekend bij behandeling € 45

Botulinetoxine-A*

1 zone € 120

2 zones € 220

3 zones € 320

* Zones : Frons Kraaienpootjes - Voorhoofdrimpels - Migraine Kin-rimpels

Hyaluronzuur :

Lachrimpels / lijntjes op de wangen € 250                                                           

Mondhoeken liften € 320                                                                                                           

Marionetlijnen € 320                                                                                                             

Neuslippenplooi €320                                                                                                                   

Traangootjes € 320

Lipvergroting €320

PDO-draadlift          Vanaf € 550

Platelet Rich Plasma (Vampire Facelift)                                         

Rondom de ogen € 400 

Bovenlip  € 300   

Rondom de neus en mond € 400 

Voorhoofd €425

Wangen €475 

Decolleté €400   

Volledig gezicht €700

Bovenstaande prijzen zijn indicatief en kunnen in de praktijk anders zijn, afhankelijk van de individuele analyse en wensen. Dit bespreekt de arts vooraf met u. Prijswijzigingen zijn mogelijk in de toekomst.