Mijke Boudens

content image

Al 20 jaar werkzaam in de beautybranche

Met 20 ervaring in het schoonheidsvak heb ik al veel en diverse opleidingen en trainingen doorlopen zowel op permanente make up gebied als trainingen die tot huidverbetering leiden. 

PMU:

Ik doe dit vak met liefde en passie, pmu kan echt " het " verschil maken. Sterker nog.....het werkt voor mij als als een soort van meditatie in mijn hectisch leventje . Mensen mooi maken is het mooiste beroep van de wereld!

Op het driedaagse congres in Hongarije waar diverse grote masters aanwezig waren waaronder Tunde Mehn, Alexandra Patkos en Zsuzsanna Berényi heb ik weer veel extra kennis op gedaan op gebied van de laatste nieuwe technieken. Uitgeleerd raak ik nooit!

Daarnaast heb ik ook deelgenomen aan een exclusieve training in Oostenrijk met meerdere specialisten om mijn kennis nog meer te verbreden.Door al deze trainingen ben ik ondertussen " PMU Master " en onderscheid ik mij van andere specialisten!

Masterclass PMU volgen? Ook jij kunt deze technieken leren tijdens een masterclass, je leert dan alle nieuwe technieken en trends op PMU gebied en krijg je tips en trics mee die direct in de praktijk ingezet kunnen worden. Met alleen een basisopleiding kun je je niet meer onderscheiden want er zijn al veel basisspecialistes op de markt.

PMU meer dan een kunstje, het is een vak waar veel expertise bij komt kijken . Je krijgt enkel priveles zodat alle aandacht en tijd naar jou uitgaat. Je werkt onder mijn begeleiding op modellen en oefent thuis op latex om de juiste feeling met het apparaat en de pigmenten te krijgen. Een goede specialist word je door de juiste training te volgen," learn from the best and become the best ". Ga vandaag nog aan de slag met dit mooie vak en mail naar skinnovationsbymijke@ziggo.nl 

Schoonheid: 

In juli 2017 heb ik een presentatie over de door mij opgezette  Skin Challenge gehouden, hoe komt het dat na het verzorgen van mijn huid met diverse schoonheidsmerken de huid nog steeds onrustig, rood of vervuild is? Dit kunnen we zien met de huidscan, deze laat me precies zien in welke toestand de huid op dat moment is. "meten is weten". Kom langs en maak kennis met mijn manier van werken, mijn kennis en ervaring!

 

Daarnaast heb ik me tot Corneotherapist ontwikkeld. Als een van de weinige schoonheidsspecialisten mag ik mij Corneotherapist noemen.Maar wat is nu eigenlijk Corneotherapie? Dat wil zeggen,doordat we de huidbarrière herstellen, verstevigen en zo verbeteren, uw een mooie stralende huid er voor terug krijgt.  Door middel van corneotherapie ondersteunen we de huid en maken we de opperhuid sterker, vrije radicalen krijgen zo geen kans.

Want waneer de huidbarrière hersteld is, is de huidirritatie ook verdwenen. Heeft u last van een droge of jeukende huid? Roodheid? Onrustige huid? Kom nu langs voor een intake en een huidscan en krijg advies op maat!