pmu basisopleiding

content image

De vraag naar specialistische behandelingen blijft stijgen!

Permanente make up behandelingen zitten in de lift. Het is daarom de perfecte aanvulling voor uw praktijk.Vrouwen willen er immers altijd op hun mooist uitzien en dat is nu net de grote mogelijkheid van permanente make up. Er zijn verschillende specialisaties zoals de onderdelen wenkbrauwen, lippen en eyeliners.

Waarom kiezen voor Skinnovations? Ik heb zoveel nationale als internationale trainingen gevolgd in binnen en buitenland, zo bent u van de nieuwste technieken verzekerd . Daarnaast gaat u werken met de verus, dit high tech pmuapparaat is modern en werkt zeer precies. U krijgt fijn werk materiaal en naslagwerk mee.

 

GGD. Er word enkel volgens de norm van de ggd gewerkt.

Uitleg over volledige pmu basistraining.

De opleiding word in modules opgebouwd. Het betreft een prive training in dagdelen van +/- 5 uur. 

-Dag 1:

Module theorie, uitleg pigmenten , naalden, apparatuur en huid.Training en tekenen op latex, te starten met Hairstrokes en Eyeliner. U werkt met de nieuwste en high tech pmu machine. De Verus

  • Brow Design en Haarpatronen
  • 3-way Stretchen en handpositie
  • Kleine wing of lashline

Dag 2

Ochtend op latex en in de middag op model werken / Hairstrokes.

Dag 3

Ochtend op latex en in de middag op model werken / eyeliner.

 Dag 4

Nabehandelingsdag, op deze dag neemt u deze 2  modellen weer mee om bij te werken.Dit is een belangrijke dag om zo te kunnen leren en je eigen genezen werk te zien.

Inclusief Lunch ,certificaat en naslagwerk.Tijdens de training kunnen er vanzelfsprekend van alle materialen gebruik worden gemaakt.

Startpakket : Apparaat, naslagwerk, certificaat. 

2 Modules/ 4 dagen  : EYELINER en HAIRSTROKES

€3797,- excl btw voor het complete pakket! 

Het betreft dagdelen en kan naar inzicht of advies van mijn kant worden uitgebreid om het gewenste resultaat te bereiken. Er zal steeds overleg en plaats zijn voor vragen . 

 

content image

Thuisstudie/ praktijkvak

Er word uiteraard van je verwacht dat je aan thuisstudie doet en veel zult oefenen. Dit zal 5 tot 10 uur per week zijn.

Het is een vrij beroep en betreft voornamelijk een praktijkvak. Oefen vaak en veel! Het zal er voor zorgen dat je de theorie goed begrijpt en daardoor in de praktijk beter, voorzichtig en met uitstekende resultaten kunt werken . U kunt direct professioneel aan de slag

Pmu is een ontzettend mooi vak waar dicipline en vaardigheid voor nodig is, daarom is een degelijke basis absoluut noodzakelijk. Alle in en outs worden met je doorgenomen. En je kunt ten alle tijden op feedback rekenen mochten er toch nog vragen onbeantwoord blijven.

Ook is een GGD vergunning absolute noodzaak in dit vak, samen zullen we de eisen doornemen zodat ook uw salon goed gekeurd word! U kunt de eisen vinden op :

 https://www.rivm.nl/Onderwerpen/L/Landelijk_Centrum_Hygiene_en_Veiligheid_LCHV/Tatoe_ren_en_Piercen.

Ook kunt u ze op deze pagina,rechtsbovenin downloaden en aandachtig doorlezen.

Een goedgekeurde salon met uitstekende PMU specialisaties zal druk bezocht worden.

Op naar mooie " Brows". You want the best, then train with the best