Permanente Make Up corrigeren

Permanente Make Up corrigeren

Vaak komen we klanten  tegen waarbij een correctie bij gedaan moet worden omdat we niet met het restant pmu kunnen werken? Meestal wordt iemand door gestuurd naar een laserpraktijk of een andere specialist die de pmu lichter moet maken. Nu is er de oplossing van Girlz Ink: X-iled Ink. Dit moet gebruikt worden door een  gecertificeerde pmu-specialist.

content image

In X-iled Ink zit pure zee-zout, hydroxyethyl cellulose (HEC), grapefruitzaad extract, potassium sorbate, sodium benzoate, aloe, barbadensisblad extract en gepurificeerd water.

Het is een non-toxische, niet zure oplichtende oplossing.

Er zitten geen stoffen in Xiled die de huideigen melatonine kunnen aantasten. De hypertonische zoutoplossing zorgt ervoor dat de pigmenten bonden los gaan laten. Daarna zal er een korst ontstaan en wordt de inkt in de huid naar boven getrokken en valt het samen met de korst van de huid af.

Als klant moet u 2-6 sessies verwachten met tussenposes van 6-8 weken, afhankelijk van de diepte van het gezette pigment en de kwaliteit hiervan.  

  • Klant moet het gebied schoon en vrij laten aan de buitenlucht en niet teveel laten weken in water. Er mag gewoon gedoucht worden maar het gebied mag niet langer dan een paar minuten nat worden.
  • Wees er zeker van dat u als klant niet aan de korstjes gaan krabben of pulken, het korstje moet er echt zelf af vallen.
  • Het is aan te raden om pas na 6-8 weken de tweede sessie te doen.
  • X-iled is veilig voor rondom de ogen, probeer echter het product niet in de ogen te krijgen. Als dit wel gebeurt zal de cliënt een prikkend gevoel ervaren dus spoel het gelijk uit met een oog-reinigend product.

Prijzen vanaf 55,- per behandeling.